Sverige bliver endelig snart medlem af NATO. Det er godt, for det er vigtigt at stå sammen i disse tider hvor der kommer flere krige rundt omkring
https://www.expressen.se/nyheter/kallor-nato-medlemskap-bara-nagra-veckor-bort/ #dkpol

Kilde:
https://ansico.dk/@aphandersen/111271693308047522
Bluesky-url:
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Jeg kan høre, at du er for ung til at forstå, at NATO lovede Gorbatjev ikke at udvide ind imod den russiske grænse, og NATO har ikke gjort andet lige siden. Kun for at irritere Putin/Rusland. Nato (eller USA som jo styrer Nato) er kun interesseret i at få Rusland ned med nakken. Har du set, hvordan Europa lider under alle de sanktioner USA, tvang os til at indføre mod Rusland? Ruslands økonomi har det fint, den har nærmest haft gavn af saktionerne. BNP = 3,6% imod den danske på 2,0% (som i øvrigt er højt for EU) og den tyske, som skulle være vores økonomiske lokomotiv, -0,3%. Tjekker du kun mainstream medierne? Når du kommer med sådanne udtalelser, skulle du måske være lidt bedre orienteret, så du ikke papegøjer medierne og vildleder videre. Putin har ingen intentioner om at lave krig i Europa, det er også mainstream propaganda, som alle, der ikke følger ordentlig med hopper på. Indlemming af Sverige og Finland i Nato er da lige imod al sund fornuft. Du er læge, du burde være i stand til at være kritisk overfor medierne og deres indoktrinering. Hvis du er intersseret i sandheden og ikke kun propagandaen, så skriv til mig, og jeg skal henvise dig til tidligere højstående generaler og andre, der er dybt inde i historien, har forbindelser i både Rusland og Ukraine, og som kan give et helt andet billede end det medierne kan frembringe. I øvrigt havde Rusland og Ukraine underskrevet en fredsaftale allerede efter de første måneder, hvilket Boris Johnson ødelage, ved at love fuld NATO-støtte til Selenskyj. Tror NATO på det tidspunkt var naive nok til at tro, at den ukrainske hær kunne nedkæmpe russerne. Hvilket har resulteret i at 500.000 ukrainske mænd er døde og ligeså mange, hvis ikke flere er gjort ukampdygtige, så de nu rekrutterer (indfanger dem på gaden) meget unge drenge og indkalder kvinder til at blive slået ihjel ved fronten. Så egentlig er det NATO, der er skyld i så store tab på ukrainsk side, USA ville have denne proxy-krig imod Rusland, de ville ikke have fred.

Om mig

Yngre læge og kommende geriater fra Region Syddanmark. Følg mig i fediverset ved at følge @andreas@apha.dk.

Socialt medie

Tidslinje

Tags

activitypub (7) akutmedicin (17) bluesky (8) covid19dk (404) danskertrut (54) demens (13) dkfedi (39) dkforsvar (8) dkjul (8) dklæger (81) dkmastodon (108) dkmedier (81) dkpol (400) dksund (330) dktwitter (44) dkøko (19) eupol (56) feditips (10) forsvarsforbeholdet (12) ftvalg22 (12) FV22 (10) geriatri (51) influenza (8) Mastodon (16) mastotips (11) nypåmastodon (20) ok21 (18) ok24 (7) Omicron (10) opråbfraplejehjemmet (7) røgfrifremtid (21) somedk (38) StandWithUkraine (44) stophpv (7) sundpol (305) Threads (16) threadsapp (10) twitterX (8) udogsemedDSB (7) UkraineInvasion (51) Ukrainekrise (20) UkraineRussiaWar (7) wegovy (8) wordpress (23) yngrelæger (6)

Kommentarer

Om siden

Her kan du se en oversigt over alle de indlæg jeg har lavet på sociale medier gennem tiden.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x