En kommentar til Vibeke Manniche og Max Schmelings studie og den fejlkonklusion de laver. Data i studiet blev beskrevet forkert, indeholder en del fejl og kan slet ikke bruges til at fortælle noget om sikkerheden ved individuelle batches #covid19dk #dksund

Twitter-url:
https://twitter.com/apandersen/status/1680470178004443136?s=46
Bluesky-url:
Subscribe
Notify of
guest

27 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

I øvrigt er det ikke den eneste kritik det dårlige studie får. Her er en anden artikel der gennemgår adskillige fejl ved studiet og slår konklusionen ned
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37395096/ #covid19dk

Det tjener intet andet formål end at fodre endnu en konspirationsteori. Jeg er faktisk overrasket over at så dårligt et studie overhovedet er blevet publiceret

Jeg forstår det heller ikke, og det øger ikke ligefrem tilliden til forskning. Lægemiddelstyrelsen har i øvrigt for længst – på min foranledning – givet det logiske svar på de indsamlede data. Det svar er behændigt undladt i studiet

Jeg har et spørgsmål som de slet ikke tager stilling til.
Når man ruller nye ting ud er der som regel en periode man kalder “hypercare”, her vil der rent naturligt være en højere grad af rapportering end i perioden efter.
Det er amatøragtigt arbejde.

Handler nok mest om at gå hendes “moment of glory” – hun interviewes på flere konspirationskanaler i disse dage – nyder det. Jeg undrer mig mest over at gemalen har villet lægge navn til det?

I skjuler vaccinedataene, fordi I ved, I er skyld i de titusindvis af extra dødsfald i Danmark, siden starten af jeres vaccinationskampagne, og siden i implementerede den ene katastrofale covid-politik efter den anden, I ved, I er skyldige.

hvor mange døde danskere har i på samvittigheden undrer jeg mig over.. og vil I nogensinde blive straffet for den dødelige skade, I har forårsaget?

Folkene på Statens Serum Institut kæmper for ikke at blive bragt i fængsel resten af deres liv, medmindre man mener, dem, der har ansvaret til 60.000+ døde danskere skal forblive ustraffet.

Hvilken verden lever du i? Det er noget vrøvl med de tusindvis af dødsfald, og der er ikke nogen der kæmper for ikke at blive bragt i fængsel

Tal ordentligt eller hold dig væk fra debatten. Trusler hører ingen steder hjemme

Det har du misforstået. Alle data findes offentligt tilgængelig, og processen har været mere gennemsigtig end nogensinde før. Og så er det noget vrøvl at vaccinerne er skyld i “titusindvis af ekstra dødsfald”.

Dataene er aldrig blevet offentliggjort, du finder ALDRIG de officielle data om vaccinestatusdødelighed, hverken for Danmark eller for noget andet stærkt vaccineret vestligt land. De skjuler bogstaveligt talt disse data. De foreslår, at det er over medicinske privatlivs bekymringer, men det er fuldstændig løgn, og du ved det. De data, vi har brug for, er meget enkle:

– Hvor mange vaccinerede vs uvaccinerede mennesker er døde, blev indlagt, fik diagnoser, AF ALLE ÅRSAGER, segmenteret efter aldersgrupper, køn, komorbiditeter, DE VIL ALDRIG UDGIVE DISSE DATA

Igen noget vrøvl, de data er publiceret i flere studier. Men jeg tror ikke man kan give dig nogle data der stiller dig tilfreds, så det giver heller ikke mening at spilde tid på det. Hav en god dag 😀

Tak for din indsats ✌🏻😅
Jeg er kommet frem til at blokering af de her typer er det eneste rigtige, for ikke at give dem yderligere mulighed for at lede andre ned i kaninhullet.

Ja, så du vil benægte selv de officielle data om overdødelighed?

Det står klart, at Danmark har 6.000 flere mennesker, der døde, end før covid-vacciner blev givet. Det er bare skamfuldt, at du kan sidde her og foreslå, at vi ikke behøver at undersøge årsagerne til denne overdødelighed. Det ville være så nemt at få de faktiske data, og de har helt sikkert de data liggende. Medmindre de rent faktisk forsøger at ødelægge vaccinedataene.

Så da du er eksperten, ville du vide præcis, hvor jeg kan finde dataene, ikke?

Vis mig:
– Vaccinestatus, antal alle dødsårsager, alle indlæggelser/diagnoser, segmenteret efter aldersgrupper, køn, komorbiditeter

mere end 2 år vaccinationer, og disse data er ikke offentliggjort.

Der er overhovedet ikke noget der mangler at blive undersøgt. Overdødeligheden skyldes COVID-19 og andre luftvejsvira der ramte DK på det tidspunkt, det er helt kendt. At du og andre har behov for at koble det sammen med en vaccination fortæller mere om din agenda

Jeg vil foreslå du læser mit sidste tweet. Du tror du kan komme med trusler, og så bagefter skal andre levere data til dig, som fodrer dine konspirationsteorier? Nej tak!

Så ifølge dig er 2022 covid-dødeligheden i Danmark højere end 2020 er helt normalt, og det er fuldstændig forklaret, og der er ingen grund til at undersøge noget af det. Ingen behøver faktisk at studere virkningerne af de katastrofale covid-politik, hvoraf masse-mRNA-vaccinationskampagnerne (især til børn og unge) blot er en af katastroferne forårsaget af den inkompetente politiske klasse.

2020 var der lukket ned og smitten blev styret. Hvis det var vaccinen ville overdødeligheden have fordelt sig på flere aldersgrupper – det gjorde den ikke. Den ramte de ældste. Den kom desuden i bølger svarende til Covid og influenzabølgerne.

Hvis det er det samme “Charbax”, så gav han for 25 år siden udtryk på Usenet for, at han intet forstod af Internettrafik, ISP’er, m.m. Den gang var der også vilde udokumenterede påstande med, at der den gang var fiber under samtlige lygtepæle. Det var miskmask af misforståelser.

Det er naturligvis ikke et argument imod påstandene. Men under de omstændigheder, at vi har begrænset tid på planeten og dagligt bliver nødt til at prioritere, så vil jeg at anbefale at anerkende, at nogle mennesker systematisk har taget så meget fejl, at deres kvote er løbet tør

Meget interessant 😊 Jeg tænker heller ikke han er værd at bruge tid på, hans kommentarer taler vist for sig selv

Om mig

Yngre læge og kommende geriater fra Region Syddanmark. Følg mig i fediverset ved at følge @andreas@apha.dk.

Socialt medie

Tidslinje

Tags

activitypub (7) akutmedicin (17) bluesky (8) covid19dk (404) danskertrut (54) demens (13) dkfedi (39) dkforsvar (8) dkjul (8) dklæger (81) dkmastodon (108) dkmedier (81) dkpol (400) dksund (330) dktwitter (44) dkøko (19) eupol (56) feditips (10) forsvarsforbeholdet (12) ftvalg22 (12) FV22 (10) geriatri (51) influenza (8) Mastodon (16) mastotips (11) nypåmastodon (20) ok21 (18) ok24 (7) Omicron (10) opråbfraplejehjemmet (7) røgfrifremtid (21) somedk (38) StandWithUkraine (44) stophpv (7) sundpol (305) Threads (16) threadsapp (10) twitterX (8) udogsemedDSB (7) UkraineInvasion (51) Ukrainekrise (20) UkraineRussiaWar (7) wegovy (8) wordpress (23) yngrelæger (6)

Kommentarer

  1. Avatar photo

Om siden

Her kan du se en oversigt over alle de indlæg jeg har lavet på sociale medier gennem tiden.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x